Covid-19 & XziXzi

Het zijn vreemde tijden, maar net zoals ik me aanpas aan de omstandigheden tijdens een shoot op locatie, vorm ik me ook naar deze situatie. In mijn studio is goede ventilatie aanwezig en bij wat langere sessies zet ik de ramen tijdens de pauzes open om de boel goed te laten luchten.

Als je klachtenvrij bent ben je van harte welkom. Mocht ik zelf klachten hebben, zal ik een sessie tijdig opnieuw met je inplannen. En mocht ik bij jou op locatie komen, houd ik me uiteraard naast de voorgeschreven richtlijnen aan alle regels die bij jou gesteld worden.

Door de ruime opzet van mijn studio is het makkelijk om 1,5 meter afstand te houden en natuurlijk is er gelegenheid om je handen te wassen en te ontsmetten. Ook zorg ik dat oppervlakken zoals stoelen, tafels en deurklinken tussendoor worden gereinigd. Zo voldoe ik aan alle regelgeving van het RIVM en maak ik er nog steeds een geweldige ervaring van voor jou!

Voor de meest actuele regelgeving zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19
Copyright © 2024 All Rights Reserved Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Statement
Site ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram