Dronefotografie

Je staat op de bruisende weekmarkt van een middeleeuws vestingstadje. Om je heen lopen de mensen rond, op zoek naar een koopje en prijzen de marktlieden hun waren luidkeels aan. Je wordt meegenomen naar boven en krijgt een prachtige helicopterview van de inspirerende omgeving. Even links van de stadsmuren valt je blik op een nieuwbouwtraject. Je zwenkt die kant op en ziet direct een prachtige tuin met een zwembad. We zoomen in en draaien om de moderne maar karakteristieke vrijstaande woning heen, waar net een gezin aan komt rijden in hun splinternieuwe SUV.

Tijdens deze vlucht nemen we nauwgezet op het perfecte moment foto’s van wat er zich afspeelt. Op die manier komen we op plaatsen die normaal onbereikbaar zijn en creëren we een originele invalshoek, zodat je foto’s dezelfde unieke aantrekkingskracht hebben als jouw onderscheidend vermogen.

Contact opnemen

Meer over Drone fotografie

Natuurlijk zijn professionele foto’s met een unieke invalshoek een belangrijke factor om dàt over te brengen wat jij wil laten zien, maar met een drone vliegen is niet zonder meer toegestaan en zeker niet eenvoudig. Vandaar dat ik beschik over alle benodigde brevetten en apparatuur om deze vorm van fotografie voor jou mogelijk te maken.

Op locatie werk ik nauwgezet samen met mijn dronepiloot zodat  
maximale veiligheid is gewaarborgd en ik me optimaal kan focussen op het gedeelte waarin ik excelleer: het vastleggen van een prachtig beeld.

Denk bij toepassingen voor drone fotografie aan moeilijk toegankelijke plaatsen, overzichtsfoto’s, landschapsportretten, bouwprojecten, tuinen, landgoederen, amusementsparken, groepsfotografie enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Ja, ik wil een afspraak
Copyright © 2024 All Rights Reserved Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Statement
Site ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram