Portretfotografie op lokatie

Leuk, zo’n profielfoto, maar op social media of op je website wil je natuurlijk meer vertellen, meer van jou of je mensen laten zien. Je kan daarbij denken aan foto’s op de werkplek of beelden die meer diepgang bieden over het werk zèlf of de persoon achter de dienst. Hoe tof is het om net wat meer inzicht in jezelf te geven door een gave foto terwijl je aan het sporten bent, gepassioneerd aan het koken bent of zalig sleutelt aan je oldtimer? Om je vast te leggen op dat moment dat je helemaal in je element bent? Dàt is namelijk het moment waarop JIJ schittert, waarop jij het beste tot je recht komt, en dat zie je op de foto!

“Facts tell, stories sell”, wordt wel gezegd. Storytelling als marketinginstrument garandeert dat persoonlijke element, die betrokkenheid die je tussen jou en je klant wil laten ontstaan. Bij de intake duiken we in jouw verhaal en tuigen we samen een plan van aanpak op voor onze sessie. Uiteraard denken we daarbij ook na over de meest geschikte plaats en het juiste moment qua weer, belichting en al die andere aspecten die zorgen voor jouw beste fotomoment!

Ja, Ik wil ook portretfoto's

Alles over portretfotografie op lokatie

Hoe zie je eruit in je toga, of zonder je hoveniershanden in de klei? Hoe is het voor je om je medewerkers naast hun machines of voertuigen te laten fotograferen of het hele team in hun natuurlijke omgeving? Of het nu gaat om een enkele publicatie of een complete social media campagne, er zijn mogelijkheden te over!

In de intake voorafgaand aan de shoot wisselen we ideeën uit, bespreken we de mogelijkheden van de locatie, de belichting, het weer en positionering. Daarbij denk ik creatief mee met jou als klant, in de lijn van wat jij met de beelden wil overbrengen. Door zaken goed door te spreken, komen we tot een werkbare planning voor de fotografie op locatie, zodat we geen foto’s vergeten te maken en geen tijd verliezen met zaken die we vooraf hadden kunnen zien aankomen. Concreet en efficiënt aan de slag dus.
Ik zorg dat ik mijn eerste kop koffie al op heb en dus kom ik energiek en opgewekt op locatie. Daar kijken we samen hoe we onze ideeën daadwerkelijk vorm kunnen geven. Ter plaatse zijn dingen soms toch weer net wat anders dan gedacht. Bij bepaalde shoots zorg ik voor een belichtingsassistent, stylist of een make up artist om tot optimaal resultaat te komen. Uiteraard bespreken we dat vooraf. Als de voorbereiding compleet is, de belichting perfect en het model (ja, dat kan jij zomaar zijn!) op zijn of haar plaats, gaan we prachtige plaatjes schieten.

Ik neem daarbij mijn speelsheid en humor mee, zodat een ongedwongen en goedlachse sfeer ontstaat en je beste kant van nature naar voren komt. Dat kan ook niet anders, want je bent in je element. En zo wordt elke foto meer dan je voor mogelijk hield!

Keertje afspreken? Neem contact op...
Copyright © 2024 All Rights Reserved Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Statement
Site ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram