Portretfotografie

Portretteren is de verbinding maken met de mens. Wat gaat er in je om, waar kom je vandaan, wat wil je communiceren, waar wil je de foto voor gebruiken? Waar wil je de foto maken? Welke belichting werkt voor jou, welke houding past bij jouw uitstraling? Wat wil je uitstralen? Voor wie is je foto bedoeld? In hoeverre moet het beeld aangepast worden om die boodschap over te brengen waarmee je je klant kunt overtuigen om voor jou te kiezen? Je merkt het al: er gaat een hele wereld schuil achter de ogenschijnlijk eenvoudige handeling van het indrukken van de ontspanknop. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

Portretfotografie in de studio  

Als professionele fotograaf heb ik de beschikking over een sfeervolle retro-stijl ingerichte studio tussen Breda en Tilburg in Rijen, recht tegenover de vliegbasis. Daar beschik ik over alle middelen om tot een optimale belichting en opstelling te komen om de èchte JIJ in jouw portret te laten ontstaan! Lees door en ontdek de beleving van een studiosessie.
Meer over portretfotografie in de studio

Portretfotografie op lokatie  

Natuurlijk leent niet elke portretfoto zich voor een studiosessie. Een locatie heeft een belangrijke bijdrage voor het verhaal dat je met het beeld wil vertellen. Ik heb al het professionele materiaal in huis om ook op locatie jouw beste kant vast te leggen. Klik door en check de fascinerende mogelijkheden van portretfoto’s op locatie.
Meer over portretfotografie op lokatie
Copyright © 2024 All Rights Reserved Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Statement
Site ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram