Een klik met een medemens

Is belangrijker dan die van de camera

De beleving van dat unieke beeld, genomen op het perfecte moment met de juiste sfeer in een inspirerende omgeving is de essentie van wat fotografie kan zijn. Ontdek hier hoe anderen hun XziXzi-reis hebben ervaren, wat het hun bracht en welke resultaten ze ermee bereikt hebben.
Meer referenties? Laten we een keer afspreken!
Susan Vermeer
PhD Candidate at University of Amsterdam
Peter Jan heeft veel passie voor zijn vak! De samenwerking met Peter Jan is erg plezierig: hij heeft een bijzonder open en sociaal karakter. En zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Hij heeft een groot inlevingsvermogen en dat zorgt ervoor dat je je vanaf het eerste moment op je gemak voelt in zijn studio. Peter Jan staat open voor ideeën en weet die prachtig te combineren met zijn deskundige kennis en blik. Ik ben erg trots op het resultaat: een mooie weergave van mijn karakter. En, een hele waardevolle ervaring. Bedankt Peter Jan! We’ll meet again ;-)
Jacky Michels 
Harnel BV
Peter Jan heeft het vermogen om het mooiste uit jezelf te halen door middel van je op je gemak stellen, de juiste vragen te stellen en te inspireren. Het eindresultaat maakt dat je trots bent op jezelf. En zeg nu eerlijk wanneer gebeurt dat als je in de spiegel kijkt? Daarnaast denkt hij mee op welke wijze je je bedrijf wil presenteren en legt dit zo vast dat het aansluit bij wat je klanten willen zien. Oog voor detail, nieuwe invalshoeken en op een vernieuwende en proffesioneler manier gevisualiseerd. Hoezo fotograaf? Een kunstenaar in zijn vak!
Jacqueline van den Biggelaar
Familie Advocaat, Familie Mediator, Curator,
Tja, je hebt fotografen en fotografen, net zoals in ieder vak. Ik ben altijd op zoek naar de +. De plus van passie die een vakman of -vrouw laat stijgen naar een iemand die de kunst van het vak verstaat. Die heb ik bij Peter Jan zeker gevonden! Naast een warme persoonlijkheid waardoor je de camera tóch gaat vergeten! Verwacht geen standaardplaatjes; dan moet je bij een ander zijn. Voor mij geldt dat Peter Jan mijn plus heeft weten te vangen in de foto’s, waardoor mijn website écht mij laat zien. En dat was helemaal de bedoeling!

Koen van den Nieuwenhof 
DSP Nederland
Peter Jan is een gedreven en professionele fotograaf, Hij verzorgt voor DSP Nederland de fotografie van het personeelsblad, de bedrijfsbrochure en de website. zijn prettige manier van omgang zorgt ervoor dat hij iedereen voor de camera krijgt, zelfs de collega's die het wat minder prettig vinden, stelt hij op hun gemak. Ondanks de vele foto's die hij inmiddels heeft gemaakt binnen onze organisatie weet hij toch steeds te verassen met zijn beeld materiaal!
Lichelle Pijnenburg
Het Laar Tilburg
Ondertussen voor meerdere projecten met Peter Jan samen mogen werken, dit ervaar ik elke keer weer als zeer prettig! Peter Jan stelt de mensen voor de camera direct op hun gemak, waardoor mensen relaxter en ontspannen uiteindelijk voor de camera staan. Naast dat Peter Jan zeer professioneel te werk gaat, is er ook ruimte voor een grapje. Kortom een ontzettend leuk mens met heel veel passie voor zijn vak!

Natscha Mulder
Vastgoed Styliste
Deze maand heb ik een geweldige fotoshoot gedaan bij Peter Jan! Ik vond het super leuk om te doen. Ken Peter Jan van een jaar of 9 geleden via een netwerk en dacht meteen aan hem toen ik een fotoshoot wilde gaan doen. En waarom Peter Jan; Hij is niet alleen professioneel, maar heeft ook een eigen stijl, hij stelt je gerust, ziet wanneer je geforceerd staat en stopt dan onmiddellijk en wanneer je weer relaxt bent, gaat hij rustig aan verder. Hij denkt mee over poses die bij je passen. Je "groeit" zo snel in zijn fotoshoot en zorgt dat je stralend op de foto staat. Ik ben heel blij met mijn foto's en zal hem zeer zeker aanbevelen voor iedereen die een fotoshoot wil doen, maar er eigenlijk heel erg tegen op ziet!
Robert Timmermans
BedrijfsNar
Peter Jan heeft ‘n dubbele naam, 2 ogen, 2 oren, 12 camera’s en 1 hart. Hoewel... misschien wel meerdere harten. 1 voor iedere klant, 1 voor de zaak en 1 voor HR (Het Resultaat). Iedere opdracht die hij voor ons deed was naar volle tevredenheid. Hij bereidt zich grondig voor, leeft zich in en... leeft zich uit. Typisch PJ. Met recht de fotograaf die méér ziet dan anderen. Prettige kerel met kennis van zaken. BedrijfsNar Robert zegt: DOEN!
Robin Groen
Mind Your Own Biznizz
"Robin, kan je nog chagrijniger kijken?" Dat was een mooie trigger om te lachen. Warm, hartelijk en humoristisch zijn woorden die Peter Jan prima beschrijven. Hij weet je binnen no-time op je gemak te stellen en op een leuke manier te laten doen wat gedaan moet worden om jouw bijdrage aan het proces te leveren. De rest neemt deze top-professional voor zijn rekening. In zijn state of the art-fotostudio neemt Peter Jan alle tijd om je goed op de foto te zetten. Mooi werk, prachtig mens! Hij maakt overigens ook geweldige reportages van projecten. Met name in de petrochemische- en bouwsector. Een man die alle facetten van het vak beheerst. Regelrechte aanrader!
Romana Buijs 
BreinKonijn
Op de foto gaan, vreselijk VOND ik het. Het is namelijk verleden tijd. Het resultaat is terug te zien in o.a. mijn profielfoto die Peter Jan gemaakt heeft. Al enige tijd roept hij dat hij mij graag zou willen helpen wanneer ik een nieuwe foto nodig had. Voorop in zijn aanbod stond dat hij mij zo graag zou willen laten ervaren dat 'op de foto gaan' niet eng hoeft te zijn. Dit is altijd blijven hangen. Tijdens de foto shoot heb ik me erg op mijn gemak gevoeld. In de eerste paar foto's zie je nog wat ongemak in mijn gezicht maar die verdween al snel als sneeuw voor de zon. De tijd, toewijding en energie van Perter Jan maakt het een zeer geslaagde sessie.
Ronald Berens
Gemeente Oss
XziXzi is voor mij meer dan een fotograaf, het is een beleving! Een beleving met als eindresultaat prachtige, sprekende, persoonlijke foto’s die laten zien wie je echt bent! Dat krijgt hij voor elkaar door eerst het gesprek met je aan te gaan om je te leren kennen: wie ben je, wat wil je en wanneer is voor jou een foto geslaagd? Door zijn warmte en open karakter stelt hij je op je gemak. Door alle verbale en non-verbale informatie weet hij je door zijn hoogsensitieve persoonlijkheid perfect in beeld te brengen. Als je echt een bijzondere foto met een verhaal wil, dan is XziXzi een aanrader!
Simone Sinjorgo
Praktijk de Diamant
Een foto-shoot bij Peter Jan is een ware beleving en aanrader. Alles tip top geregeld en prachtige foto's als eindresultaat voor mijn boek. Oog voor detail, tikkeltje perfectionistisch, maar ik merkte daar verder niets van. Heerlijk ontspannen hebben we eindeloze gesprekken gevoerd en de foto's kwamen als vanzelf. Dank je wel!
Erwin van Hulten
Brandness Marketingbureau
Voor veel van onze klanten werken wij samen met Peter Jan. Zijn passie, gedrevenheid en oog voor detail zorgen voor het perfecte plaatje met de juiste hoeveelheid sfeer en beleving. Hij weet onze gedachtegang goed te vertalen en kan zich enorm inleven in het uiteindelijke doel van de foto’s. Kortom, een prettige en succesvolle samenwerking!
Ton van de Ven
National Networking Company
Het is heel fijn om met Peter Jan samen te werken. Hij is al vanaf het begin onze vaste fotograaf voor Crovv en alle Crovv evenementen. Je kunt aan alles zien dat hij zijn werk met veel passie doet en het is altijd leuk om weer bericht te krijgen dat de foto's klaar zijn en online staan! Bedankt voor alle support en geweldige samenwerking!
Pascal van der Westen
De Graaf Logistics
Na een eerste kennismakingsgesprek was het duidelijk. Deze gepassioneerde vakidioot gaat onze bedrijfsfoto’s maken ! Zijn creativiteit, passie en onuitputtelijke enthousiasme zorgen voor een verzameling van fantastische (niet-standaard) foto’s. Door zijn relaxte manier van werken stelt Peter Jan iedereen op zijn gemak en dat zie je meteen terug in zijn werk ! Stop gerust met zoeken, bel Peter Jan en laat je meenemen in zijn creatieve wereld van fotografie.
Copyright © 2024 All Rights Reserved Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Statement
Site ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram