Het instrument

Is de fotograaf, niet de camera

En in dezelfde lijn is het het model, jij, dat het beeld maakt, niet de foto. Die essentie van fotografie zat er bij mij al snel in. Op vakantie gegrepen door het foto-virus klikte ik wat af met m’n Aga-schuiftoestelletje. Als creatieve perfectionist zag ik hoe het beter kon, welke toegevoegde waarde professionele apparatuur heeft en hoe belangrijk het is om na te denken over wat je met de foto wilt bereiken, zeker in de tijd van de analoge fotografie.
Dat vind ik ook zo leuk aan zakelijke fotografie: er is een plan, een doel om naartoe te werken. Er moet samen nagedacht worden over wat het beeld mag uitdrukken, wat je ermee wilt bereiken. Door rustig en gestructureerd samen te werken, ontstaat ruimte voor het toevoegen van mijn creativiteit. Zo kan ik volledig opgaan in mijn visuele wereld en krijgt de klant dat frisse, eigentijdse en unieke beeld.

Technologie is op z’n best

Als het mensen samenbrengt

Mijn passie voor gebouwen, voor de manier waarop je kunt spelen met vormen, kleuren en licht, is niet zo gek. Als jonge MTS-er rolde ik via de Fotovakschool deze visuele wereld in. Het DoKa-werk is wat mijn hart sneller doet kloppen: zoveel mogelijkheden om met het technische aspect aan de slag te gaan! Ik hou van contrasten, die mogen “hard” zijn, dan komen de vormen het meest tot hun recht. De technische aspecten van het vak en de ontwikkelingen die zich in steeds sneller tempo opvolgen, zorgen ervoor dat ook ik me kan blijven ontwikkelen en dat we in een tijdperk zijn aangekomen waar je als professional het onmogelijke mogelijk kan maken.
Bekijk mijn Portfolio

Kennismaken?
Vul onderstaand formulier in

Tijd is een prachtige manier

om ons te laten zien wat écht belangrijk is

Als ik aan het fotograferen ben, vallen tijd en ruimte weg en ben ik volledig in mijn element. Dan strómen de beelden en kan ik de vorm, de lichtval, de schaduw en alle conceptuele aspecten gewoon voelen. Dat stuk beleving is belangrijk voor me. Niet alleen omdat ik daar zelf veel energie uit haal, maar ook om dat ik daardoor in staat ben het beste uit jou te halen. Ik vind het zo ontzettend gaaf om mensen die wat schuchter en huiverig naar een fotosessie komen omdat ze bang, gespannen of wat onzeker zijn, kan verrassen met een geweldige foto. Want omdat ik in mijn element ben wordt het gezellig, leuk, makkelijk en ontspannen en ben jij wie je bent op dat moment, helemaal jezelf.
Meer over fotografie
Copyright © 2024 All Rights Reserved Algemene voorwaardenDisclaimerPrivacy Statement
Site ontwikkeld door: 
Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram